ADHAT Vonal

A NIOK Alapítványnak köszönhetően elindult szolgáltatással elérhetővé vált sok kisebb civil szervezet számára az egyik legegyszerűbb adománygyűjtő módszer, a telefonos adományozás használata. Gyors, egyszerű és kis összegű, szinte mindenki számára elérhető adományozási rendszer.

„Iskolába gondok nélkül” nevű telefonos adománygyűjtő kampányunkkal 2019. augusztus 1-től 2020. decemberig a Jezsuita Menekültszolgálat munkáját segíthetik, s közvetlenül járulhatnak hozzá, hogy a támogatásukban jelenleg Magyarországon élő menekültcsaládok gyermekeinek a szeptemberi iskolakezdés könnyebb legyen.

Szeretnénk, ha a tanévkezdés öröme a menekült gyermekek számára is megadathatna, és szeptemberben már teli iskolatáskával, teli tolltartóval, tornafelszereléssel, tisztaságcsomaggal, füzetekkel indulhatnának el az iskolába.

Nincs más dolga, mint tárcsázni bármilyen készülékről a 13600-as számot, majd megadni a 07-es kódot. SMS-ben a 07-es számot üzenetként beírva kell elküldeni a 13600-as számra. Egyetlen hívás vagy SMS egységesen 500 Ft támogatást ér!

TOVÁBBI FONTOS TUDNIVALÓK AZ ADHAT VONAL HASZNÁLATÁHOZ:

  • A számot nem egyben kell tárcsázni: először a 13600-at, majd a kicsengés/hangjelzés után kell a 07-est megadni.
  • Az adománygyűjtő vonalat nem lehet használni, ha olyan előfizetése van, amelyben le vannak tiltva az emelt díjas és/vagy adományvonalak.
  • A szám csak négy hálózatból hívható: a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából.
  • A telefonos adományozás nem működik, ha díjtartozása van.
  • Az adományozáshoz nem kell a körzetszámot tárcsázni.
  • SMS küldés esetén más karakter nem szerepelhet az üzenetben.

Az Adhat Vonal 2020. évi beszámolója itt olvasható.

Az Adhat Vonal 2019. évi beszámolója itt olvasható.

Az Adhat Vonal 2018. évi beszámolója itt olvasható.

Az Adhat Vonal 2017. évi beszámolója itt olvasható.

Az Adhat Vonal 2016. évi beszámolója itt olvasható.

Az Adhat Vonal 2015. évi beszámolója itt olvasható.

Az Adhat Vonal (első töredék évi) 2014. évi beszámolója itt olvasható.