Életrendezés Alap (2015)

Sok éve annak, hogy a jezsuiták létrehozták az Életrendezés Alapot olyanok számára, akik keresik a helyüket, az útjukat. Hivatások, de egész életek is tévútra futnak kallódások és reménytelen útkeresés közben. A kiúttalanságban azonban egy személyesen kísért lelkigyakorlat vagy egy lelki beszélgetés is személyes csodát hozhat. Az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat a Manréza Lelkigyakorlatos Házzal együtt az Életrendezés Alapból támogatva tudja biztosítani évről évre a segítő szolgálatot.

A magyar jezsuiták a  dobogókői Manrézában állnak a keresők rendelkezésére évek óta, ahol alapelv, hogy a lelkigyakorlatozás lehetősége minél szélesebb körben elérhető legyen, minél függetlenebbül a lelkigyakorlatozni kívánó anyagi lehetőségeitől.  Ezért a
lelkigyakorlatok napi díja rugalmasan alkalmazkodik a lelkigyakorlatozók élethelyzetéhez.
Diákoknak, egyetemi hallgatóknak, szorult anyagi helyzetben élőknek, és mindazok számára akiknek nehézséget okoz a teljes napi díj (10.600 Ft) kifizetése, lehetőség van támogatott napi díjon (5.700 Ft) részt venni a lelkigyakorlatokon, és indokolt esetben további támogatást kérni. Támogatóink, barátaink jóvoltából tudja a Ház fedezni a különbözetet.Manréza_statisztika

Felhívás

Az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Intézetben lelkigondozók, mentálhigiénés szakemberek, lelkivezetők, keresztény pszichológusok térítésmentesen várják azokat a fiatal felnőtteket, akik szeretnék, ha valaki meghallgatná őket, ha megoszthatnák örömüket, gondjaikat egy megértő, megbízható szakemberrel. Szolgálatuk lelki beszélgetést, spirituális, etikai támogatást nyújt a betérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja őt.  Ha többalkalmas  folyamatra van szükség,  segítenek a továbblépésben.Oázis

Felhívás2

Támogatását a Jézus Társasága Alapítvány „Életrendezés Alap” nevű  10702019-18064333-52500006 (CIB Bank Zrt.) számlájára várjuk és fogadjuk köszönettel.

Értesüljön a kampány aktuális híreiről, eseményeiről! Kérjük, a megjegyzés rovatba írja be nevét és e-mail címét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

A kampányról és a támogatható intézmények tevékenységéről bővebben a Barátainknak 2016 Tél ingyenes kiadványunkban olvashat.

A kampány bruttó bevétele (2017.július 28-ai állapot szerint): 1.745.950 Ft
A kampány megvalósításának költsége: 360.920 Ft
Ennek alapján átutalásra került: 1.385.030 Ft

Minden adományozónak köszönetet mondunk, hogy ebben a munkában is segítette a magyar jezsuiták kezdeményezéseit, munkáját.

Frissítve: 2021. július 23.