Életrendezés Alap

Sok éve annak, hogy a jezsuiták létrehozták az Életrendezés Alapot olyan emberek számára, akik keresik a helyüket. Egész életek, hivatások is tévútra futhatnak a reménytelen útkeresés közben, egy személyesen kísért lelkigyakorlat vagy lelki beszélgetés azonban gyakran életmentő lehet.

A Manréza és püspökszentlászlói lelkigyakorlatos házunk az Életrendezés Alapból támogatva tudja biztosítani évről évre a segítő szolgálatot. Diákoknak, egyetemi hallgatóknak, rászorulóknak és mindazoknak, akiknek nehézséget okoz kifizetni a teljes napi díjat (12 000 Ft), lehetőség van kedvezményes áron (6000 Ft) részt venni a lelkigyakorlatokon, és indokolt esetben további segítséget is kérni. A különbözetet a lelkigyakorlatos házak támogatóink, barátaink jóvoltából tudják fedezni.

Egyszeri 6000 Ft támogatással Ön most hozzájárulhat egy lelkigyakorlatozó egy teljes napi ellátásához!

 Kérjük, tegyen hozzá Ön is a jezsuita Életrendezés Alaphoz, hogy a további években is támogatást nyújthassunk a rászorulóknak. Talán épp az Ön hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy akinek a részvételi díj befizetése gondot okoz, mégis hozzájuthasson a lelki segítséghez.

Támogatását utalással a Jézus Társasága Alapítvány 10702019-18064333-52500006 (CIB Bank Zrt.) számú bankszámlaszámra küldheti.

Támogatóink nagylelkűségéből az Életrendezés Alapnak köszönhetően 2016 és 2018 között 1017 olyan egyéni lelkigyakorlatozónak és több lelkiségi csoportnak, lelkigyakorlat-kísérőnek segíthettünk, akik anyagi nehézségekkel küzdöttek, de istenkeresésük, életük rendezése útján szükségük volt lelki támaszra.

Tudjon meg még többet a lelkigyakorlatos házak működéséről a M.I.N.D. kiadványunk 24-26. oldalán megjelent cikkünkből.

2019-ben jótevőink összesen 1.549.077 Ft-ot adományoztak az Életrendezés Alap javára.

Isten fizesse meg jó szándékukat!

Frissítve: 2021. július 22.