A Szív – NOE (Nagycsaládosok Országos Egyesülete) összefogás (2015)

Lelkiség, kultúra, önismeret.
Kinek jár mindez?

Van egy vicc a testvériesen elosztott csokiról. Tehát: testvériesen – vagy inkább igazságosan? Nagycsalád. Szülők, gyerekek, akár még kicsik, akár már nagyobb némelyik, nagyszülők, további segítők, vigyázók. Sokat vállalnak. Nagyot vállalnak. Egymásért és másokért is. Olykor talán nélkülöznek is, hogy mindenkinek jusson. No de igazságosan vagy testvériesen?

A magyar jezsuiták idei első országos gyűjtése keretében A Szív folyóiratot gondozó Jezsuita Kiadó és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) összefogásával arra kérjük Önt, hogy adományával segítsen, hogy olyan családokhoz is eljusson A Szív folyóirat, akik erre már igazán nem tudnának áldozni, pedig őket is megilleti a lelkiség, a kultúra és az önismeret. Mind jó ajándék.

Kérjük, küldje adományát a Jézus Társasága Alapítvány JTA Barátaink nevű számlájára.
11100104-18064333-12000007
(A közlemény rovatban kérjük feltüntetni, hogy „A Szív–NOE”)

Fizessen elő egy nagycsaládnak!

Aktuális: 2015. augusztus 31-éig az adományokból összesen 2.261.008 Ft gyűlt össze.

A gyűjtés lezárult, köszönjük minden nagylelkű segítőnek, hogy a befolyt összegből, a NOE együttműködésével eddig több mint 200 nagycsalád számára tudtunk egy éves előfizetést biztosítani.

A Szív folyóirat így eljut olyan családok otthonába is, akik a támogatók segítsége nélkül nem jutottak volna hozzá az újsághoz.

Fizessen elő egy nagycsalád részére!
(Az évi 10 lapszám előfizetői ára 6280 forint.)

Frissítve: 2021. július 23.