Barátainknak újság

Barátainknak című ingyenes, évente három alkalommal (tavasz, ősz és tél) megjelenő jezsuita hírlevél újság 1991 óta jelenik meg. Célunk, hogy a lehető legszélesebb körben értesíthessük barátainkat, támogatóinkat, együttműködő partnereinket és minden érdeklődőt a magyar jezsuita provinciához kapcsolódó aktualitásokról. Eseményekről, közösségi programokról, lelkiségi és hitéleti kezdeményezésekről. S nem utolsó sorban azokról a kampányokról, melyeket egy-egy nagyobb cél érdekében indítunk, amelyek anyagi forrás szűkében állnak. Számítunk olvasóink segítségére, s reméljük, hogy egyre inkább megvalósulhat a világiak és egyháziak együttműködése ilyen téren is.

Apostoli munkánk része – ahogyan azt a Provincia Apostoli Terv 2010-2020-ban is olvashatják -, hogy jezsuita küldetésünket megosszuk világi társainkkal. Nem alá, hanem mellérendelt viszonyban tevékenyen működjünk együtt egy jobb társadalom, egy összetartó közösség megteremtéséért.

A hírlevél állandó rovataiban jelenlegi témáinkból válogatunk, előttünk álló érdekes és hasznos témákat vetünk fel, és visszatekintünk egy-egy fontos eseményre, megemlékezünk elhunytjainkról, vagy éppen a múltból elevenítünk fel néhány érdekességet.

2012_1-Baratainknak2015_1-Baratainknak

Az újságban minden alkalommal összefoglaljuk az éppen lezárult gyűjtéseket, beszámolunk az eredményekről, és igyekszünk a támogatások felhasználásáról, (a hely szűkössége miatt) minél összeszedettebb, de annál alaposabb leírást adni.

Köszönjük, ha figyelemmel kísérik jezsuita munkáinkat, s még ennél jobban örülünk, ha társainkká válnak a megvalósításban, vagy résztvevőivé eseményeinknek.

A teljes kiadvány összes eddigi kiadása olvasható és letölthető:
jezsuita.hu/baratainknak
issuu.com/jezsuitafriendraising
Kérje ingyenes újságunkat, iratkozzon fel levelező listánkra: Regisztráció egy perc alatt!